Proffsdata Stockholm AB

Vi hjälper företag, privatkunder, myndigheter och organisationer med allt inom IT sedan starten 2003. Målet var från början att skapa en egen nisch där man inte alltid behövde ha ett dyrt serviceavtal i grund och botten för att kunna få riktigt kvalificerad hjälp. Över tid har det såklart förändrats och vi har idag ett stort antal kunder med varierande former av avtal, på en mängd olika platser i världen.

Företagets kärnfokus då som nu är att erbjuda en riktigt kvalificerad datasupport inom så många områden som möjligt. Men som alla vet förändras behovet hos oss alla lätt i och med teknikens utveckling och idag kan man säga att vi arbetar med allt som knyter an till ip-adressering. För vår del innebär det kort och gott att vi förutom datorer, servrar, programvaror, skrivare, brandväggar och nätverk, idag också arbetar med projektering, konstruktion, installation och service av allt från marinelektronik till smarta/intelligenta hem med styr & reglerlösningar av ljud, ljus och bild.

För att kunna lösa alla de frågor som uppkommer arbetar vi mycket strukturerat och effektivt. Trots all ny teknik utgår vi i våra lösningar alltid från beprövad teknik och riskerar därför aldrig att sälja in lösningar som inte har en fast grund.

Vi har också ett stort nät av underleverantörer och partnersamarbeten som inkluderar allt från Snickare, elektriker, rörmokare etc. för att ständigt kunna möta kraven från våra kunder.


Varmt välkommen!


datorsupport, datasupport