Välkommen att kontakta oss

eller besöka oss om det passar dig bättre. Vänligen observera dock att vi endast tar emot bokade besök eftersom vi ofta är ute på besök hos våra kunder.

Proffsdata Stockholm AB

Organisationsnummer:              556900-1158
Adress/besöksadress:              Algatan 1, 1tr
Postadress:                             134 40 Gustavsberg
Telefonnummer:                        +46 8 716 91 55


Finansiell information för betalningar

Bankgiro:                                 487-2149
Bank:                                      Handelsbanken

Våra öppettider

Måndag – Torsdag                     08.00-17.00
Fredagar:                                 08.00-13.00
Lunchstängt (Ej fredagar)           12.00-13.00

Lördag & söndag                      Stängt
Dag före röd dag                       08.00-12.00
F.d. medlem i Värmdö företagarförening

Skicka oss ett meddelande…

Med hjälp av formuläret här till höger, är du varmt välkommen att skicka oss ett meddelande om du vill att vi kontaktar dig. Beskriv gärna i detalj vad du behöver hjälp med innan en telefonkontakt. Vänligen observera däremot att vi inte lämnar svar på offertförfrågningar, prisuppgifter eller d.l. via formuläret eftersom vi gärna vill se att du är en verifierad kund hos oss för detta. Vi besvarar heller inte allmänna teknikfrågor eller skickar instruktioner eller tips på begäran via formuläret av samma orsak.

Att besöka oss…

Vi finns lokalt placerade invid hamnen i Gustavsberg strax syd-öst om Stockholm. Med kommunala medel är det en enkel resväg som tar dig hit ut på ca 20 minuter med buss 474 från Slussen. Hållplatsen heter Farstaviken.

Med bil kör du väg 222 från Sickla ut mot värmdö och svänger sedan av vid avfarten Ingarö/Gustavsberg. Därefter följer du vägen mot Gustavsbergs C. Precis när du kommer till hamnen ser du på höger sida ett stort vitt hus och Algatan 1 som börjar med en liten uppförsbacke.

Parkeringsplatserna utanför är enskilda, men gratisparkering hittar du direkt utanför Hemköp som ligger på andra sidan gatan. Observera att det finns 1-timmes respektive 3-timmars platser (P-Skiva).


Klicka på vägskylten så kommer du till Eniros karta.

[contact-form-7 id=”34″ title=”Kontaktformulär 1″]