DATASUPPORT

Naturligtvis är datasupport vårt huvudfokus och vi erbjuder alla former av tjänster.

                                                    Hos oss hittar du precis all den hjälp du letar efter och mer! Vi erbjuder telefonsupport, supportavtal, på-platsen-support ute hos våra kunder och naturligtvis även fjärrsupport.

INKÖP & RÅDGIVNING

Vi hjälper Er med rådgivning inför inköp och att köpa in det ni behöver genom rätt inköpskanaler.


Vår teknik & produktkännedom står helt och hållet till Erat förfogande när det är dags att ta beslut för inköp av ny eller kompletterande utrustning.


INSTALLATIONER

Vi utför allt från grundinstallationer av nya programvaror till överflyttning av data i gamla och nya datorer & servrar.

Flytt av data mellan datorer och servrar behöver inte vara svårt. Har du kanske köpt eller ska köpa ny dator så hjälper vi snabbt och galant till även med det.

VIRUSSANERING

Vi tar bort virus och andra former av infekterade filer och material i dina datorer & servrar, utan att förstöra övrigt innehåll!

Vi hjälper dig att sanera datorer & servrar som har blivit infekterade med alla typer av virus (skadlig kod) utan att förstöra eller behöva ta bort dina övriga filer eller program.


Det finns många ”pusselbitar” inom IT – och vi kan faktiskt hjälpa Er med dom allra flesta!


IP-TELEFONI

Vi är återförsäljare för WX3 som är en välkänd ip-telefonileverantör!

I samarbete med WX3 erbjuder vi även mobiltelefoni i samband med molnväxellösningar från bl.a. Telenor och TRE.


KABELDRAGNING

Vi hjälper Er att dra ut nya el & datakablar…


Nya kablar mellan byggnader eller kanske inom. Våra el-behöriga underleverantörer drar i samarbete med oss ut alla typer av kablar enligt nya eller befintliga ritningar & behov.


TRÅDLÖST (WIFI)

Installation, mätning & felsökning!


Det finns inget vi inte kan om trådlösa nätverk. Speciellt eftersom vi var med om att planera och starta Telia Homerun en gång i tiden.

Vi hjälper Er med allt från SiteSurveys till inköp, installation och driftsättning med supportavtal.

DOMÄNER & HEMSIDOR

Vi hjälper dig med din internetnärvaro!


VI hjälper dig att planera, bygga, registrera och driftsätta din nya domän, hemsida och/eller tillhörande e-postlösning.