Datasupport – är ett omfattande begrepp!

På marknaden finns det idag mängder med människor som arbetar med datasupport. Vi menar däremot att det är stor skillnad på den datasupport man får och betalar för. Valet man gör är oerhört svårt. Vi erbjuder framför allt en certifierad och därmed mycket välutbildad support, som verkligen har yrkesarbetat med detta sedan tidiga 80-talet och kontinuerligt har uppdaterat, utbildat och åter certifierats inom varierande ämnen inom IT i takt med utvecklingen. Allt för att kunna erbjuda våra kunder en riktigt kvalificerad datasupport.

Vi befinner oss än idag i olika utbildningar när tid och möjlighet ges, för att hela tiden hänga med. Skillnaden är att vi idag inte bara uppdaterar oss på endast datorer, skrivare och serversystem utan också på ljud och ljussystem som tillhör styr & reglertekniken för bl.a. intelligenta hem.

Datasupport är däremot det vi arbetar med främst och den ena dagen ser aldrig likadan ut, vilket är glädjen i att arbeta med det vi gör. Hos oss är målet alltid att lösa de problem och behov som uppkommer ute hos våra kunder, så snabbt & effektivt som möjligt.


Datasupport

Avtalssupport

Fjärrsupport