Domäner & Webbhotell…

…hänger ofta ihop och är något som ofta krävs för att du ska kunna sätta upp en egen hemsida för företaget och/eller om du bara behöver en egen e-postlösning. Vi hjälper Er gärna att besvara alla de frågor som kan finnas i ämnet och när ni väl har beslutat Er för att gå vidare, så ordnar vi givetvis allt från införskaffande och registrering av Er nya domän, till uppsättning av webbserverutrymme, administration av e-post och att hjälpa Er att bygga en anpassad hemsida som passar Er verksamhet.

Vi valde redan tidigt att bygga upp en egen verksamhet för webbhotell, eftersom man under 80-90-talet inte alltid kunde få det man önskade. Därför har vi en egen serverarea för vårt webbhotell i ett datacenter i Maidenhead alldeles utanför London. En flexibel och anpassningsbar lösning som ger oss alla de fördelar som vi idag inte kan få hos flertalet hostingföretag.

Vi är idag INTE en egen registrar utav domäner, men väl återförsäljare hos ett flertal av dessa större s.k. registrarer som finns på marknaden och kan därmed hjälpa våra kunder att registrera, ändra, överlåta, förnya och flytta domäner under i stort sett alla domänprefix som finns tillgängliga.

Domäner & webbhotell