Kabelinstallationer

Vi sysslar inte endast med datasupport utan självklart också med kabelinstallationer. I större och mindre skala kan vi hjälpa Er med installationer av både datakabel och el, eftersom vi alltid har certifierade elektriker knutna till vår verksamhet.

Ibland inkluderar detta utomhusmiljöer och då har vi självklart också entreprenadföretag som vi tar in för att utföra nergrävning av kabel mellan byggnader etc. Det vanligaste är dock nya kabelinstallationer i företagslokaler eller utbyggnad i samband med indragning av fiber hos privatkunder i lägenheter & villor.

Vi börjar alla former av kabelinstallationer med en projektering i samråd med dig som kund. Därefter genomförs beställningar och sedan själva installationen. Installationen avslutas alltid med en besiktning och självklart även certifiering vid behov och önskemål.

Något att tänka på för dig som funderar på en utbyggnad eller liknande, är att vi alltför ofta kommer in i projekt & planering när det är sent eller till och med för sent för att göra ändringar och en stor del av vårt jobb är att vara flexibla vid alla former av kabelinstallationer. Något som vi inte skulle kunna vara utan mycket goda kunskaper. Kommer vi in i tid så finns det alltid stora chanser att effektivisera och även spara en slant på rätt planering som sker i tid.Rackinstallationer


Steginstallationer